Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/krtv423209/domains/francismonshouwer.nl/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392
Soorten massages | Francis Monshouwer | Blogpost

Massages

Home / Blog / Massages
Massages

In onze tuin staat een blokhut die is ingericht als massagesalon. Hier geef ik massages en dit doe ik met heel veel liefde en plezier. Het is namelijk ontzettend fijn om mensen te laten genieten van een massage/behandeling, zodat ze heel ontspannen mijn massagesalon kunnen verlaten.

Er zijn vier massagemethodes die ik aanbied. Dit is een ontspanningsmassage, een cupping massage, een magneetmassage en een Shungitemassage/behandeling. U kunt zelf bepalen of u een gedeelte van het lichaam wilt laten masseren of het hele lichaam. Hierbij maak ik gebruik van zuivere neutraal geurende olie. Dit zijn jojoba olie, amandelolie, abrikozenpitolie en avocado olie, eventueel aangevuld met etherische olie.

Ontspanningsmassage

Vergeet even alle stress om u heen en kom helemaal tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage. Rug, nek en hoofd, voor- of achterzijde of het hele lichaam laten masseren? Dit is allemaal mogelijk. Daarnaast bespreek ik graag met u eventuele klachten en wensen. Na de massage kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water. U zult totaal ontspannen mijn massagesalon verlaten met eventueel een wellness product.

Cupping massage

Tijdens deze ontspanningsmassage worden de cups geplaatst op de huid. De cups zuigen vacuüm, waardoor de bloedsomloop plaatselijk wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt een diepe doorbloeding verkregen over het volledig behandelde gebied. Dit kan fijn zijn voor mensen die stress, spanning, migraine en rugklachten hebben. Het zorgt er namelijk voor dat spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak trekken. De spieren en de huid raken goed doorbloed, waardoor het eenvoudiger afvalstoffen verwijderd. Dit zorgt voor een totale ontspanning.

Magneetmassage

Masseren met magneten komt uit het verre oosten en deze magneten zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Een magneet kan genezend werken en helpt ons lichaam weer in balans te komen. Heeft u vaak stress, hoofdpijn, last van slapeloosheid, pijnlijke spieren of plekken? Dan kunt u merken dat een magneetmassage dit kan verhelpen. De energie van de magneet stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het zelf genezend vermogen kan worden geactiveerd, waardoor het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed krijgt. Ontdek alle mogelijke voordelen!

Shungitemassage/behandeling

 

Geïnteresseerd in één van de massages? Bekijk hier de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *