Alles over magneetmassage

Home / Blog / Alles over magneetmassage
Alles over magneetmassage

Masseren met magneten komt werd vroeger in het verre oosten al gedaan vanwege het vermogen om ons lichaam weer in balans te brengen. Nu wordt het ook ingezet tegen stress, hoofdpijn, slapeloosheid of pijnlijke spieren. Magneetmassage is een unieke massagemethode die nog niet vaak wordt toegepast. Toch zien we het gebruik van magneten steeds vaker terugkomen. Mijn klanten ervaren een snellere en langer ontspanning. Ook voelen ze meer rust en herstel. Kom ervaren wat een magmeetmassage voor u kunt doen en ontdek alle mogelijke voordelen!

Wat kunnen de voordelen zijn?

• Het welzijn verbeteren
• Het lichaam in balans brengen
• Energie verhogen
• Stress verminderen
• Depressie verminderen
• Beter slapen
• Pijn verlichten, zoals hoofdpijn/migraine, rugpijn en gewrichtspijn
• Het voorkomen van menstruatieklachten
• Verbeterde bloedsomloop

Tijdens de magneetmassage ervaart u een diepe ontspanning met een positief effect op het welzijn. Bovenstaande voordelen zijn mogelijk, maar dit wordt niet gegarandeerd. Sommige klanten ervaren warmte of aangename tintelingen en anderen krijgen een loom ontspannend gevoel. Sommigen ervaren niks bijzonders, maar later blijken zij minder last te hebben van hun klachten of meer energie te hebben.

Wanneer kunt u niet gemasseerd worden met magneten?

• De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pacemaker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen de batterijen namelijk leegtrekken.
• De magneetmassage wordt afgeraden bij vrouwen in de eerste drie maanden van hun zwangerschap, tenzij zij al gewend zijn aan deze behandeling.

Bekijk hier andere massagemethodes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *