Massages

Home / Blog / Massages
Massages

In onze tuin staat een blokhut die is ingericht als massagesalon. Hier geef ik de massages en dit doe ik met veel liefde en passie zodat iedereen, geheel ontspannen mijn massagesalon kan verlaten.

Er zijn 2 massagemethodes die ik aanbied. Dit is een ontspanningsmassage (allen voor vrouwen) en een cupping-massage. Hierbij maak ik gebruik van biologische kokosolie of Arnica-olie.

Ontspanningsmassage

Vergeet even alle stress om u heen en kom helemaal tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage. Voor- of achterzijde van het lichaam of toch liever een totale lichaamsmassage….. Tijdens een voetenbad met magnesium bespreek ik graag met u wat op dat moment aandacht vraagt. Na de massage kunt u rustig bijkomen en U kunt totaal ontspannen mijn massagesalon verlaten met eventueel een wellness product.

Cupping-massage (bindweefselmassage)

Tijdens deze massage worden er siliconen of glazen cups op de huid geplaatst. De cups worden vacuüm getrokken en dit zorgt ervoor dat onderliggende weefsels extra worden doorbloed. Ik maak gebruik van Fixed- en Moving cupping. Door deze technieken toe te passen kunnen de vrijgekomen afvalstoffen worden afgevoerd door het lichaam via het bloed en poriën. Het is zeer geschikt om spieren soepeler te maken en spierpijn te verminderen, bindweefsel te hydrateren, het immuunsysteem en de werking van de organen te stimuleren, emoties in balans te brengen en verminderen van spanning en stress.

Waar is cupping-massage allemaal goed voor?

  • Voert afvalstoffen af en ontgift hiermee het lichaam
  • Voert vocht af (lymfoedeem)
  • maakt verklevingen los
  • brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en huid
  • Cellulites
  • Fybromyalgie

Geïnteresseerd in één van de massages? Bekijk hier de prijzen.