Ontspannen doet u zo!

Bekijk de verschillende massagemethodes.

Ontspanningsmassage

Even een moment voor jezelf nodig? Gun jezelf gewoon eens een heerlijke ontspanningsmassage met een magnesium voetenbad of een cuppingmassage. Je zult totaal ontspannen mijn massagesalon verlaten!

Cuppingmassage

Tijdens deze massage worden de cups geplaatst op de huid. De bokaaltjes zuigen vacuüm, waardoor de bloedsomloop plaatselijk wordt gestimuleerd. Dit kan fijn zijn voor mensen die stress, spanning, migraine en rugklachten hebben. Het zorgt voor een totale ontspanning.

Wellness producten

Ik ben altijd op zoek naar producten die (meer) ontspanning kunnen geven. Regelmatig ga ik naar beurzen die met gezondheid te maken hebben. Als ik iets zie en zelf heb ervaren dat dit ontspanning geeft, dan neem ik dat op voorraad zodat meer mensen deze ontspanning kunnen ervaren.
Het laatste wat ik heb mogen ervaren is de werking van de CHI-machine, GEWELDIG!
U kunt deze CHI-machine tijdens een behandeling gratis ervaren.

Ontspan, geniet en gun uzelf een cadeau!

Kies uit de verschillende massagemethodes en neem nog een leuk wellness cadeautje mee.

Magneetmassage

Een week na je heerlijke magneetmassage wil ik je nogmaals bedanken. Ik heb nog lang nagenoten van het heerlijke ontspannen gevoel dat tijdens de massage ontstond. De energie in jouw fijne ruimte, jouw warmte en liefdevolle aandacht waarmee je de massage geeft is een waar cadeau om te mogen ontvangen. De massage zelf voelt heel… lees meer “Magneetmassage”

Echt een moment voor jezelf.

Elke keer is het weer een verwenmomentje. Als ik binnenkom, ga ik lekker zitten met mijn voeten in een heerlijk warm bad met magsnesium. We praten we even bij, hoe het gaat en of ik nog klachten heb. Daarna ga ik liggen en worden mijn hoofd, nek, rug, armen, handen, benen en voeten gemasseerd. Door… lees meer “Echt een moment voor jezelf.”

Wendy

Ontspanningsmassage

Echt, ik heb nog nooit zo’n heerlijke, liefdevolle, professionele en tot in de puntjes verzorgde massage gehad! Wat een cadeau! Ontzettend bedankt, Loes

Shungitebehandeling

Vanmorgen kreeg ik een shungite massage van Francis. Ik heb veel massages genoten maar deze was het allerfijnst! Het begint met een voetenbad waar de Shungitestenen in zitten. Daarbij krijg je ook in iedere hand een steen. Na 20 minuten ben je helemaal ontspannen. Dan krijg je de massage. met heerlijk verwarmde shungitestenen en een… lees meer “Shungitebehandeling”

  Kom in aanraking.

  Neem gerust contact op!

  Ontspannen & genieten van massages en wellnessproducten

  Francis Monshouwer Ontspanningsmassage
  Ringdijk 142
  2983 GM Ridderkerk

  Telefoon: 06 - 106 026 11
  E-mailadres: f.monshouwer@kpnplanet.nl
  www.francismonshouwer.nl

  U bent op afspraak van harte welkom in mijn massagesalon.
  Vul het formulier in of neem contact op via telefoon of e-mail.

  Kvk: 61100056
  IBAN: NL51 INGB 0792 6238 35