Massages

Home / Massages

In onze tuin staat een blokhut die sfeervol is ingericht als massagesalon. Ik werk puur vanuit mijn hart en puur op ontspanning zodat 't zelfhelend vermogen aan de gang kan gaan. Alles wat ik heb geleerd over massage pas ik toe op mijn eigen wijze. Tijdens de ontspanningsmassage ontstaat er voor mij een passend geheel, speciaal voor jou! Omdat het tijdens de massage ontstaat is het voor ieder persoon anders en is geen enkele massage 't zelfde. Bij de cuppingmassage bespreken we wat de (eventuele) klachten en verwachtingen zijn. Cuppingmassage is een intense massage die werkt op de spieren, het bindweefsel en meridianen.
Ik werk met o.a. biologische kokosolie en arnica-olie, magneten, cupping, helende Shungite stenen, hotstones, de Vital Feet Bowl en klankbeleving,
Ook kun je bij mij de Chi-machine ervaren, een verrassende manier van ontspannen.  Na de behandeling kun je geheel ontspannen mijn massagesalon verlaten en heerlijk nagenieten van mijn behandeling.

Ik bied diverse behandelingen aan, u kunt zelf bepalen of u een gedeelte of het hele lichaam wilt laten masseren. Lees hieronder meer over de de diverse technieken of neem een kijkje op mijn blog.

Een massage cadeaubon is een ontzettend leuke én originele manier om iemand te verrassen....

Ontspanningsmassage

Vergeet even alle stress om je heen en kom helemaal tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage. Voor- of achterzijde of  toch liever het hele lichaam laten masseren? Tijdens een voetenbad met magnesium bespreek ik met je wat op dat moment aandacht vraagt. Bij de massages maak ik gebruik van biologische kokosolie of Arnica-olie. Na de massage kun je rustig bijkomen. Je zult totaal ontspannen mijn massagesalon verlaten met eventueel een leuk wellness product.

Cupping massage

Bij een cuppingmassage worden er siliconen of glazen cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen waardoor de bloedsomloop plaatselijk wordt gestimuleerd. Dit kan met vuurcuppen (staande cups) en glijdend cuppen. Hierdoor wordt een diepe doorbloeding verkregen over het volledig behandelde gebied. Dit kan fijn zijn voor mensen die stress, migraine en diverse andere klachten hebben. Ook is dit goed in te zetten bij cellulites. Het zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak komen. De spieren het bindweefsel en de huid raken goed doorbloed en de vrijgekomen afvalstoffen kunnen sneller worden afgevoerd en dit zorgt voor een totale ontspanning.

Algemene werkwijze

Bij een ontspanningmassage van 75 minuten ga je eerst genieten van een warm voetenbad met magnesium. Magnesium wordt zeer goed opgenomen door de huid en zorgt direct voor ontspanning. Tijdens dit voetenbad bespreken wij wat op dat moment aandacht vraagt. Na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd en kun je rustig bijkomen.

Bij een ontspanningmassage van 2 uur ga je eerst genieten van een warm voetenbad met magnesium. Magnesium wordt zeer goed opgenomen door de huid en zorgt direct voor ontspanning. Tijdens dit voetenbad bespreken wij wat op dat moment aandacht vraagt. Na de behandeling wordt de massage-olie met warme compressen verwijderd en kun je rustig bijkomen.

Het is belangrijk om veel te drinken na een massage zodat de vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk worden afgevoerd uit het lichaam.

De behandeling kunt u contant of via betaalverzoek betalen of overmaken naar IBAN: NL51 INGB 0792 6238 35.

Prijzen

Ontspanningsmassages

Behandeling van 75 minuten

Voor- of achterzijde lichaam

Je mag eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Tijdens dit voetenbad bespreken we met elkaar wat eventueel extra aandacht vraagt tijdens de massage. Na de behandeling kun je rustig bijkomen.

Prijs: € 75,00

Behandeling van 2 uur

Totale lichaamsmassage

Je mag eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Daarna kun je gaan genieten van deze
zeer ontspannende totale lichaamsmassage. Na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd met warme kompressen en kunt u rustig bijkomen.

Prijs: € 100,00

Cupping massage

Losse behandeling zonder traject.

60-75 minuten      €   75,00 

(intakegesprek is gratis, voorafgaand aan de behandeling van 60-75 minuten)

 

Cuppingtraject 

Vaak zijn er meerdere klachten en is 1 behandeling niet voldoende om werkelijk van je klachten af te komen.

Daarom bied ik een cuppingtraject aan van 5 behandelingen van 75 minuten.

Deze 5 behandelingen zijn afgestemd op jouw klacht(en) en worden gegeven in een tijdsbestek van maximaal 3 maanden.

5 behandelingen  € 325,00

 

Je kunt ook een cuppingtraject van 10 behandelingen van 75 minuten boeken.

Deze 10 behandelingen zijn afgestemd op jouw klacht(en) en daarna kan je de behandelde gebieden bij houden met cuppen of kan je een ander deel van het lichaam laten cuppen en ervaren wat dat jou nog meer kan opleveren! Deze behandelingen worden gegeven in een tijdsbestek van maximaal 6 maanden.

10 behandelingen €  600,00

 

Cuppingtraject met coaching

Je kunt ook een cuppingtraject met coaching bij mij boeken. Dit traject helpt je om je klachten te verlichten en de oorzaak aan te pakken. Je ontvangt o.a. voedingsadvies, diverse tools en oefeningen die gerelateerd zijn aan jouw klacht(en). Wil je samen met mij, aan jezelf werken om pijnklachten te verlichten, weer in balans te komen en voelen dat de energie in jouw lijf weer stroomt? Boek dan dit cuppingtraject incl. coaching van 3, 4 of 5 behandelingen van 1,5 uur.

Deze afspraken zijn 1 x per 2/3 weken.

3 behandelingen van 1,5 uur    €   300,00

4 behandelingen van 1,5 uur    €   380,00

5 behandelingen van 1,5 uur    €   460,00

Bij 5 behandelingen ontvang je een zeer waardevolle learning (reset voor lichaam en geest) met alles wat je moet weten over gezondheid en detox.

 

Losse behandeling na een coachingstraject

1 uur       €  65,00

1,5 uur    €  90,00

Vertrouwd, liefdevol en ontspannend

Belangrijke punten

 • Het is voor mij fijn als u geen parfum gebruikt. Mijn reukvermogen is zo sterk dat ik daar hinder van kan ondervinden. Als u het gezicht wilt laten masseren, dan ook graag uw gezicht vrij maken van make-up zodat de olie zijn werk kan doen.
 • De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering.
 • Francis Monshouwer Ontspanningsmassage is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.
 • Indien u onder behandeling bent bij een arts en/of fysiotherapeut is het raadzaam om dit te bespreken in verband met mogelijke nadelige consequenties.

  Kom in aanraking!

  Neem gerust contact op!

  Ontspannen & genieten van massages en wellnessproducten.

  Francis Monshouwer Ontspanningsmassage
  Ringdijk 142
  2983 GM Ridderkerk

  Mobiele telefoon: 06 - 106 026 11
  E-mailadres: f.monshouwer@kpnplanet.nl
  www.francismonshouwer.nl

  U bent op afspraak van harte welkom in mijn massagesalon.
  Vul het formulier in of neem contact op via telefoon of e-mail.

  Kvk: 61100056
  IBAN: NL51 INGB 0792 6238 35