Massages

Home / Massages

In onze tuin staat een blokhut die sfeervol is ingericht als massagesalon. Ik werk puur vanuit mijn hart en puur op ontspanning zodat ‘t zelfhelend vermogen aan de gang kan gaan. Alles wat ik heb geleerd over massage pas ik toe op mijn eigen wijze. Tijdens de massage ontstaat er voor mij een passend geheel, speciaal voor jou! Omdat het tijdens de massage ontstaat is het voor ieder persoon anders en is geen enkele massage ‘t zelfde. Stress, blokkades en verkrampte spieren kunnen verminderen, dit is ook per persoon anders.
Ik werk met o.a. klankbeleving, natuurlijke en etherische olie, magneten, cupping, hotstones en de Vital Feet Bowl.
Ook kunt u bij mij de Chi-machine ervaren, een verrassende manier van ontspannen.  Na de behandeling kunt u geheel ontspannen mijn massagesalon verlaten en heerlijk nagenieten van mijn behandeling.

Ik bied diverse behandelingen aan, u kunt zelf bepalen of u een gedeelte of het hele lichaam wilt laten masseren. Lees hieronder meer over de de diverse technieken of neem een kijkje op mijn blog.

Een massage cadeaubon is een ontzettend leuke én originele manier om iemand te verrassen….

Ontspanningsmassage

Vergeet even alle stress om u heen en kom helemaal tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage. Rug, nek en hoofd, voor- of achterzijde of het hele lichaam laten masseren? Dit is allemaal mogelijk en graag bespreek ik met u eventuele klachten en wensen. Bij alle massages maak ik gebruik van zuivere neutraal geurende olie, namelijk amandelolie, druivenpitolie, avocado olie en olijf massage olie, eventueel aangevuld met etherische olie. Na de massage kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water. U zult totaal ontspannen mijn massagesalon verlaten met eventueel een leuk wellness product.

Cupping massage

Tijdens deze massage worden de cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen waardoor de bloedsomloop plaatselijk wordt gestimuleerd.
Hierdoor wordt een diepe doorbloeding verkregen over het volledig behandelde gebied. Dit kan fijn zijn voor mensen die stress, spanning, migraine en rugklachten hebben. Het zorgt er namelijk voor dat spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak trekken. De spieren en de huid raken goed doorbloed en de vrijgekomen afvalstoffen kunnen sneller worden afgevoerd.
Dit zorgt voor een totale ontspanning.

Magneetmassage

Masseren met magneten is een zeer ontspannende en zachte vorm van masseren. Een magneet kan genezend werken en helpt ons lichaam weer in balans te komen. Heeft u last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke spieren of plekken? Dan kunt u merken dat een magneetmassage dit kan verhelpen. De energie van de magneet stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het zelfgenezend vermogen kan worden geactiveerd, waardoor het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed krijgt. Ontdek alle mogelijke voordelen en kom in aanraking met de magneten! Wanneer kunt u niet gemasseerd worden met de magneten? Indien u medicinale apparatuur draagt met batterijen. De magneten kunnen de batterijen namelijk leegtrekken. Tijdens de eerste 3 maanden van uw zwangerschap, tenzij u al gewend bent aan deze behandeling.

Honingmassage

Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage en het werkt verzorgend en verzachtend. Daarnaast kunt u verschillende voordelen ervaren voor de huid. Lees hier meer informatie over honingmassage.

Voetmassage

Ook bied ik een voet/been massage aan t/m de knie. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke voetenbad met magnesium. Deze massage is daarnaast ook mogelijk in combinatie met andere massages.

Handmassage

Wilt u graag een hand/onderarm massage? Ook dit kan! Deze massage is daarnaast ook mogelijk in combinatie met andere massages. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Ik help u graag verder!

Algemene werkwijze

Bij massagebehandelingen vanaf 1 uur gaat u eerst genieten van een warm voetenbad met magnesium. Magnesium wordt zeer goed opgenomen door de huid en zorgt direct voor ontspanning. Tijdens dit voetenbad bespreken wij uw eventuele klachten en wensen m.b.t. de massage die u gaat ontvangen. Na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd en kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Het is belangrijk om veel te drinken na een massage zodat de vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk worden afgevoerd uit het lichaam.

Na de behandeling ontvangt u de factuur. De behandeling kunt u contant of via betaalverzoek betalen of overmaken naar IBAN: NL51 INGB 0792 6238 35.

Ontspanningsmassages

Behandeling van 55 minuten / Rug-, nek- arm- en hoofdmassage.
Prijs €  50,00

Behandeling van 75 minuten / Voor- of achterzijde lichaam.
U gaat eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Tijdens dit voetenbad bespreken we met elkaar wat eventueel extra aandacht vraagt tijdens uw massage. Na de behandeling wordt indien gewenst, de massage-olie verwijderd met warme kompressen en kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Prijs €  59,50

Behandeling van 1,5 uur / In overleg.
U gaat eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Tijdens dit voetenbad bespreken we samen wat eventueel extra aandacht vraagt tijdens uw massage. Daarna wordt u gemasseerd en na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd met warme kompressen en kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Prijs €  68,50

Behandeling van 2 uur / Hele lichaam.
U gaat eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Daarna kunt u lekker lang genieten van deze
zeer ontspannende massage. Na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd met warme kompressen en kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Prijs €  80,00

Cupping massage
Behandeling van 45 minuten.
Prijs €  40,00

Magneetmassages

Behandeling van 1,5 uur / Voor- of achterzijde lichaam.
U gaat eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Daarna wordt u gemasseerd met de verschillende magneten en na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd met warme kompressen. Hierna kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Prijs €  68,50

Behandeling van 2 uur / Voor- en achterzijde lichaam.
U gaat eerst heerlijk genieten van een warm voetenbad met magnesium wat direct al ontspanning geeft. Daarna wordt u gemasseerd met de verschillende magneten en na de behandeling wordt de massage-olie verwijderd met warme kompressen. Hierna kunt u rustig bijkomen met een glas gemagnetiseerd water.
Prijs € 80,00

Honingmassage

60 min. / In overleg

90 min. / In overleg

€ 55,00
€ 72,50

Voet/been massage t/m knie

Behandeling van 3/4 uur incl. voetenbad met magnesium

€ 37,50

Hand/onderarm massage

Behandeling van 1/2 uur.

€ 25,00

Hand/arm en voet/been massage

Behandeling van 1 uur incl. voetenbad met magnesium.

€ 50,00

Vertrouwd, liefdevol en ontspannend

Belangrijke punten

  • Het is voor mij fijn als u geen parfum gebruikt. Mijn reukvermogen is zo sterk dat ik daar hinder van kan ondervinden. Als u het gezicht wilt laten masseren, dan ook graag uw gezicht vrij maken van make-up zodat de olie zijn werk kan doen.
  • De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering.
  • Francis Monshouwer Ontspanningsmassage is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet genoemde symptomen, blessures of aandoeningen.
  • Indien u onder behandeling bent bij een arts en/of fysiotherapeut is het raadzaam om dit te bespreken in verband met mogelijke nadelige consequenties.

Kom in aanraking.

Neem gerust contact op!

Ontspannen & genieten van massages en wellness cadeautjes

Francis Monshouwer Ontspanningsmassage
Ringdijk 142
2983 GM Ridderkerk

Mobiele telefoon: 06 – 106 026 11
E-mailadres: F.Monshouwer@kpnplanet.nl
www.francismonshouwer.nl:

Hieronder staan mijn werktijden, u kunt in deze uren een afspraak met mij maken. U bent van harte welkom in mijn massagesalon.

Maandag              09.30 – 21.00 uur

Dinsdag                09.30 – 21.00 uur

Woensdag           09.30 – 21.00 uur

Donderdag          13.30 – 17.00 uur

Vrijdag                  09.30 – 17.00 uur

Kvk: 61100056
IBAN: NL51 INGB 0792 6238 35