Over mij

Home / Over mij

 

Vertrouwd, liefdevol en ontspannend

 

Mijn naam is Francis Monshouwer en ik ben geboren in 1969.

Ongeveer 25 jaar ben ik werkzaam geweest in een administratieve functie bij diverse bedrijven. In 2007 heb ik mijn eerste cursus ‘Leren masseren’  gevolgd. Eigenlijk uit nieuwsgierigheid, omdat ik het zelf heerlijk vind om gemasseerd te worden. Nadat ik de cursus had afgerond werd er gevraagd of ik een certificaat wilde hebben voor als ik in de toekomst nog eens een eigen praktijk zou opstarten.  Voor mij was dit toen echt niet van toepassing, want ik had een leuke baan en masseren zou ik voor mijn plezier doen bij familie en vrienden.

Masseren bleek ik steeds leuker te vinden en telkens volgde ik een nieuwe cursus of workshop. Zo heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2014 toch mijn eigen praktijk ben gestart. In onze tuin staat een blokhut die sfeervol is ingericht als massagesalon. Hier geef ik mijn massages en dit doe ik met heel veel liefde en passie. Ik vind het namelijk fijn om mensen persoonlijke aandacht te geven, zodat ze totaal ontspannen en met een goed gevoel mijn massagesalon kunnen verlaten.

Naast mijn massages verzorg ik ook de administratie van mijn vriend die ook een eigen bedrijf heeft. Verder verhuur ik mezelf als interim telefoniste, receptioniste en administratief medewerkster bij verschillende bedrijven.

Naast massages bied ik ook honing en diverse wellness producten aan zoals de spijkermat en het spijkerkussen en de CHI-machine waarmee u ook thuis heerlijk kunt ontspannen. Ontspan & geniet van mijn massages en wellness producten, voor u zelf of voor een ander die u ontspanning en gezondheid gunt.